• photo1
  • photo2

Aplicatie Prim-Ajutor

Descarca aplicatiaCu aplicatia Prim Ajutor vei fi intotdeauna pregatit in situatia unei urgente medicale!

Viata unei persoane accidentate depinde, intro mare masura, de momentul accordarii primului ajutor si de priceperea celui care intervine primul la locul accidentului. Din pacate, multi oameni mor zilnic in Romania din cauza unor incidente in care acordarea primului ajutor, pana la sosirea ambulantei, ar fi putut salva vieti.

  • Aplicatia Prim Ajutor ofera gratuit sfaturi simple, usor de pus in aplicare de catre orice persoana, indiferent de varsta sau de competente. (Descarcati de aici)

Real Hypermarket va dona 2 euro pentru fiecare descarcare a aplicatiei. Banii vor fi utilizati in cadrul proiectului "Puncte de prim ajutor in zone izolate" care are ca scop formarea si instruirea unor persoane din comunitati izolate pentru a putea acorda primul ajutor in cazul unor urgente.

Prin intermediul aplicatiei de Prim Ajutor, Crucea Rosie Romana faciliteaza accesul la informatiile necesare acordarii primului ajutor de baza care pot salva o viata sau pot ameliora suferinta victimei pana la sosirea ambulantei.

Prezinta interventiile de prim ajutor in diferite situatii, prezentate cu text si imagini
Sectiunea "Invata" prezinta informatii despre semne si simptome specifice in situatii frecvent intalnite, precum si norme de prim ajutor pe baza de imagini exemplificative pentru fiecare caz in parte
Sectiunea "Urgente" arata pasii ce trebuie urmati in cazul unei situatii de urgenta
Numarul de Urgenta 112 poate fi apelat din sectiunea “Urgente”, accesand oricare dintre categoriile din lista.

  • Detaliile despre programele si inscrierile la cursurile de prim ajutor organizate de Crucea Rosie Romana sunt disponibile pe wwww.crucearosie-sector3.ro

Crucea Rosie Romana are o traditie neintrerupta de peste 136 de ani in acordarea primului ajutor de baza.

  • photo1
  • photo2

Tel: 0734.449.938, E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Alte informatii in pagina de contact