Învață să acorzi primul ajutor!


Viaţa unei persoane accidentate depinde, într-o mare măsură, de momentul acordării primului ajutor şi de priceperea celui care intervine primul la locul accidentului.

Situatiile in care este necesar primul ajutor pot fi foarte diferite, dar cel care acorda primul ajutor va trebui sa urmeze patru pasi, indiferent de situatie si anume:

1. Luarea masurilor de siguranta.
2. Evaluarea starii victimei.
3. Solicitarea ajutorului.
4. Asigurarea primului ajutor.

Dacă te-ai aflat vreodată în situaţia de a primi sau de a acorda primul ajutor unei persoane,  cu siguranţă ştii cât de important este un curs de prim ajutor.

Vrei sa participi la un curs de prim ajutor ?

Alege una din zilele de curs din program si trimiteti solicitarea prin e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,

pe site-ul Crucea Rosie Filiala Sectorului 3, www.crucearosie-sector3.ro , sau la telefon  0734.449.938


Crucea Rosie pune la dispozitie materialele necesare desfasurarii cursului respectiv : truse de prim ajutor, consumabile (fesi din tifon si elastice , comprese sterile, atele etc), targi, papusi pentru resuscitare cardio pulmonara cu afisaj electronic, defibrilator, etc. ;

Trainerii sunt persoane cu experienta care au absolvit cursurile de formatori in domeniul acordarii primului ajutor in cadrul Sistemului national standardizat in prim ajutor al Crucii Rosii Romane. 

Tel: 0734.449.938, E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Alte informatii in pagina de contact