Cursuri de prim ajutor si dezastre

Vrei sa fii salvator ?

Viața unei persoane accidentate depinde,  într-o mare măsură,  de momentul acordării primului ajutor și de priceperea celui care intervine primul la locul accidentului.

biletul zilei cu meciuri din fotbal omnibet biletul zilei de azi

         Crucea Rosie Romana cu o experienta de 135   de ani in acordarea primului ajutor de baza, prin Filiala Sectorului 3 va ofera cursuri de prim ajutor - durata 12 ore cu urmatoarele facilitati :
  *Traineri absolventi ai cursurilor de instructori in domeniul acordarii primului ajutor din Sistemului national standardizat al Crucii Rosii Romane acreditat la nivel international.

       Materialele necesare desfasurarii cursului respectiv: truse de prim ajutor consumabile (fese din tifon si elastice, comprese sterile) manechin pentru resuscitare cardio pulmonara cu afisaj electronic, defibrilator, etc.  Programul este flexibil si locatia poate fi la sediul filialei .  

*    Certificatul de absolvire, agreat de Inspectoratul Teritorial de Munca si recunoscut la nivel European, este eliberat in urma unei testari teoretice si practice

bonus unibet la primul depozit bonus unibet 150 ron de la oddstake.com unibet bonus la pariuri sportive

 *Cost : 200 lei/ persoana  * Inscrieirile la curs se fac pe adresa sector3@crucearosie.ro 

 

In conformitate cu Legea nr. 319 din 14 iulie 2006 a securitatii si sanatatii in munca, articolele 10 si 11, cunostiintele de prim ajutor de baza sunt obligatorii pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare.  

*angajatorul are obligatia sa ia masurile necesare pentru acordarea primului ajutor 

Lipsa certificatului de instruire privind notiunile de prim ajutor de baza se pedepseste cu amenda de la 5.000 la 10.000 lei .

In lunile octombrie și noiembrie 2018 organizăm cursuri de de prim ajutor și dezastre cu o durată de 12 ore (3 zile /4 ore/zi)  și un cost de 200 de lei / persoana.
Prima sesiune de curs este programă în zilele de 30.10 - 31.10 - 01.11 și următoarea sesiune de curs în perioada 06 - 07 - 08.11.
 
 Mai puteti citii si:

Cursuri de prim ajutor pentru parinti
Invata sa acorzi primul ajutor

 

Tel: 0734.449.938, E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Alte informatii in pagina de contact